2010. szeptember 1., szerda

UTMB 2010

Hosszú beszámolót nem akarok írni és nem is tudnék hiszen nincs miről.
Kimentünk nagy lelkesedéssel és nagyon elszántan, aztán hazajöttünk elkeseredve, tanácstalanul…

A rendezők semmiért sem okolhatóak hisz a futók érdekeit tartották szemelőtt mikor lefújták az egészet. Az időjárás okozta problémák sajnos benne vannak a pakliban ezért sem okolható senki.  wpay
Inkább nagyon tehetetlennek érzi magát az ember amivel én egyenlőre nem tudok mit kezdeni. Mindenesetre jó lenne elmenni a Börzsönybe és kifutni magam…remélem összejön.

A futásról csak annyit, hogy nagyon jól  mentünk. Összeálltunk Lupussal és Ákibácsival és komótosan daráltuk a kilómétereket és az embereket. 47292_1539144409667_1566607626_31339055_1470734_nCsanya látótávolságon belül volt. Elképzelhetőnek tartom, hogy négyen nagyon sokat tudtunk volna együtt menni.
Megbeszéltük, hogy Saint-Gervais-ben kényelmesen frissítünk és a lépcső alján bal oldalon találkozunk…aztán ráfordultunk a frissítő pontra…láttuk a tömeget, még mérgelődtünk is, hogy miért nem mennek kicsit hátrébb…aztán jött a piros pólós rendező…

Mont Blanc 2010 436
Egyébként Chamonix és Franciaország mint mindig  most is nagyon szép volt. És a látnivalók mellett összefuthat az ember más emberrel is.;-)

A szállás és a társaság is nagyon jó volt. Jól éreztük magunkat.

2 megjegyzés:

  1. Kár lenne azt hinni, hogy utál téged a sors. Nem, ez nem így van. Pihentet a Pirosra. :-)
    -balazs-

    VálaszTörlés
  2. Úgy mennék már egyszer fáradtan a Pirosra.:-)

    VálaszTörlés